Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail.

  Vi svarar dig så snart vi kan.

  Vi på WE Sigtuna

  WE skulle inte vara detsamma utan vår fantastiska personal. Tillsammans med medlemmarna är det våra instruktörer, receptionister, personliga tränare, behandlare av olika slag, WEME-personal och administrativa klippor som gör WE så unika.

  Här nedan hittar du några av oss på WE Sigtuna.

  Välkommen till WE Sigtuna.

  Administration

  johanna1-scaled.jpg

  Johanna Lundqvist

  Platschef Sigtuna och instruktör

  johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
  Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
  Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
  Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
  Ni hittar mig på alla våra anläggningar och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
  annaa-scaled.jpg

  Anna Andersson

  Medlemsrådgivare och instruktör

  anna@wesigtuna.se 073-303 56 56
  Mitt fokus är att ta hand om dig som WE-medlem och få dig att känna dig välkommen. Jag har en lång bakgrund som instruktör och jobbar för att vi alla ska stärka hälsan, själen och framförallt - ha roligt i träningssalen! Mig träffar ni som sälj/medlemsansvarig för WE samt som instruktör i WE Dance, Soma Move®, WE Box och WE Cykel.
  linda-scaled.jpg

  Linda Willes

  Reception och instruktör

  linda@wehalsa.se
  Jag är en energi- och glädjespridare som vill inspirera och motivera. Det är en stor ära att få arbeta med kunniga och positiva medarbetare och möta WEs medlemmar dagligen. Mig träffar ni både i receptionen och på WE Core, WE Cykel och WE Power!
  evalena-scaled.jpg

  Evalena Rask

  Reception

  evalena@wehalsa.se
  Jag brinner för möten med människor och träning. Min kombo är så grym, jag får träffa inspirerande människor varje dag i den bästa miljön. Det gör att jag trivs som fisken i vattnet.
  jonas-scaled.jpg

  Jonas Eriksson

  Ägare

  jonas@wehalsa.se
  WE är ett ställe som vi saknat i Sigtuna, och som stadens invånare förtjänar. Vi utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
  niklas_wikegard.jpg

  Niklas Wikegård

  Ägare

  niklas@wehalsa.se
  Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.