Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail.

Vi svarar dig så snart vi kan.

Vi på WE Sigtuna

WE skulle inte vara detsamma utan vår fantastiska personal. Tillsammans med medlemmarna är det våra instruktörer, receptionister, personliga tränare, behandlare av olika slag, WEME-personal och administrativa klippor som gör WE så unika.

Här nedan hittar du några av oss på WE Sigtuna.

Välkommen till WE Sigtuna.

Administration

johanna1-scaled.jpg

Johanna Lundqvist

Platschef Sigtuna och instruktör

johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
Ni hittar mig på alla våra anläggningar och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
annaa-scaled.jpg

Anna Andersson

Medlemsrådgivare och instruktör

anna@wesigtuna.se 073-303 56 56
Mitt fokus är att ta hand om dig som WE-medlem och få dig att känna dig välkommen. Jag har en lång bakgrund som instruktör och jobbar för att vi alla ska stärka hälsan, själen och framförallt - ha roligt i träningssalen! Mig träffar ni som sälj/medlemsansvarig för WE samt som instruktör i WE Dance, Soma Move®, WE Box och WE Cykel.
linda-scaled.jpg

Linda Willes

Reception och instruktör

linda@wehalsa.se
Jag är en energi- och glädjespridare som vill inspirera och motivera. Det är en stor ära att få arbeta med kunniga och positiva medarbetare och möta WEs medlemmar dagligen. Mig träffar ni både i receptionen och på WE Core, WE Cykel och WE Power!
78ba47b1-9c94-48ad-9ece-00be75e98150.jpeg

Karolina Holst

Reception och instruktör

karolina@wehalsa.se
Nu är jag föräldraledig. Annars träffar du mig i receptionen och på WE Box

För mig handlar träning om hälsa och energi, det är viktigt att glädje genomsyrar allt vi gör! Tycker man att det är tråkigt att träna så gör man det inte. Därför gör jag alltid mitt yttersta för att vi ska ha kul när vi ses - skratt, svett och träningsvärk möts du av på mina pass!
Nu är jag föräldraledig. Annars träffar du mig i receptionen och på WE Box.
chatrin-scaled.jpg

Catrin Åkerlind

Reception och instruktör

catrine@wesigtuna.se
evalena-scaled.jpg

Evalena Rask

Reception

evalena@wehalsa.se
Jag brinner för möten med människor och träning. Min kombo är så grym, jag får träffa inspirerande människor varje dag i den bästa miljön. Det gör att jag trivs som fisken i vattnet.
jonas-scaled.jpg

Jonas Eriksson

Ägare

jonas@wehalsa.se
WE är ett ställe som vi saknat i Sigtuna, och som stadens invånare förtjänar. Vi utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
niklas_wikegard.jpg

Niklas Wikegård

Ägare

niklas@wehalsa.se
Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.