Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

Vi på WE Sigtuna

WE skulle inte vara detsamma utan vår fantastiska personal. Tillsammans med medlemmarna är det våra instruktörer, receptionister, personliga tränare, behandlare av olika slag, WEME-personal och administrativa klippor som gör WE.

Här nedan hittar du några av oss på WE Sigtuna.

Administration

no_person_woman.jpg.jpeg

Johanna Lundqvist

Operativ chef och instruktör

johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
Ni hittar mig både i Knivsta och Sigtuna och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
anna_andersson.jpg

Anna Andersson

Medlemsrådgivare och instruktör

anna@wesigtuna.se 073-303 56 56
Mitt fokus är att ta hand om dig som WE-medlem och få dig att känna dig välkommen. Jag har en lång bakgrund som instruktör och jobbar för att vi alla ska stärka hälsan, själen och framförallt - ha roligt i träningssalen! Mig träffar ni som sälj/medlemsansvarig för WE samt som instruktör i WE Dance, Soma Move®, WE Box och WE Cykel.
np_person_man.jpg.jpeg

Simon Rosenholm

Affärsutveckling

simon@wehalsa.se 073-593 27 55
Jag är en eldsjäl inom träning och hälsa och har en stark tro att träning och goda vanor är nyckeln till ett starkare och lyckligare liv.
Privat gillar jag allt från funktionell träning till enduro, men särskilt kampsport/MMA. Jag har jobbat inom träningsbranschen i flera olika former men under senare tid fokuserat på affärsutveckling för att skapa en så bra hälsoprodukt som möjligt!
linda.jpg

Linda Willes

Reception och instruktör

linda@wehalsa.se
Jag är en energi- och glädjespridare som vill inspirera och motivera. Det är en stor ära att få arbeta med kunniga och positiva medarbetare och möta WEs medlemmar dagligen. Mig träffar ni både i receptionen och på WE Core, WE Cykel och WE Power!
78ba47b1-9c94-48ad-9ece-00be75e98150.jpeg

Karolina Holst

Reception och instruktör

karolina@wehalsa.se
För mig handlar träning om hälsa och energi, det är viktigt att glädje genomsyrar allt vi gör! Tycker man att det är tråkigt att träna så gör man det inte. Därför gör jag alltid mitt yttersta för att vi ska ha kul när vi ses - skratt, svett och träningsvärk möts du av på mina pass!
Mig träffar du i receptionen och på WE Box.
no_person_woman.jpg.jpeg

Catrin Åkerlind

Reception och instruktör

catrine@wesigtuna.se
jonas_eriksson.jpg

Jonas Eriksson

Ägare

jonas@wehalsa.se
WE är ett ställe som vi saknat i Sigtuna, och som stadens invånare förtjänar. Vi utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
niklas_wikegard.jpg

Niklas Wikegård

Ägare

niklas@wehalsa.se
Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.

Personliga tränare

b2b57f95-cd6d-4e73-b94a-334c52f0505e.jpeg

Anton Roberte

PT och instruktör

anton@wesigtuna.se 072-324 40 51
My career in the health & fitness started after a personal weight loss of 50kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication and hard work. Today I can't imagine a life without physical activity because I know and feel the difference it makes. My favorite types of training are traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuilding, cross-fit, HIIT, circuit training, calisthenics and boxing.
I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer, Group Class Instructor for WE Cirkel & WE HIIT.
tessantest.jpg

Tessan Berkovits

PT och instruktör

tessan@wesigtuna.se 070-768 06 88
Jag älskar känslan träning ger mig.
Att jobba som PT är ett uppdrag jag tar mig an med äkta engagemang. Alla klienter har unika förutsättningar och min drivkraft ligger i att assistera dem att nå sina individuella mål på deras villkor.

Det är en fantastisk förmån att få jobba på WE, där fokus inte enbart ligger på fysisk träning utan där stor hänsyn också tas till att vi ibland behöver stanna upp och bara vara. Att umgås och landa helt enkelt.

Vi ses på Zumba®, WE Cykel, WE Core, Jumping samt Mamma- träning.
88f79ef9-c8b6-42c3-8412-71d69ac0f3b6.jpeg

Pia Josefsson

PT och instruktör

pia@wesigtuna.se 073-322 62 62
Mina ledord som PT är rörelsekvalitet och rörelseglädje. Det är detaljerna i vårt rörelsemönster som avslöjar våra svagheter, och noggrannhet lönar sig. Detaljerna ska sitta perfekt innan jag tar mina klienter vidare till nästa nivå!
Jag vill att alla ska längta till träningen och uppleva rörelse som något lustfyllt, och lägger därför mycket engagemang på att anpassa träningsupplägget till mina klienters behov och förutsättningar. Jag har en bakgrund som professionell golfspelare och golfspelare. Är du intresserad av att bli en bättre golfspelare i gymmet – hör av dig!
Med en bakgrund inom idrott så var intresset för prestation det som drev mig in i yrket. Jag vill hjälpa människor att vilja prestera för att förbättra sin vardag vare sig det är för elitidrott , familj, äventyr eller karriär. Jag vill hjälpa dig att hitta just din väg till dina mål.

Mitt mål är att träning ska vara rolig och effektiv och jag arbetar mycket med skivstänger, kettlebells, TRX, bollar och gummiband. Allt från enklare till mer avancerade övningar.
johan_simonsson.jpg

Johan Simonsson

PT

johan@wesigtuna.se 070-638 14 94
Jag är en utbildad idrottsfysiolog och arbetar med rehabilitering av skador, skadeförebyggande träning samt med personlig träning för att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om kroppslig balans, kondition eller muskelbygge.
Jag driver även WE testcenter där du kan göra olika styrke- och konditionstester för att få kvitto på din fysiska status och därefter träningsupplägg anpassade efter ditt nuläge och dina målsättningar.
Välkommen!
np_person_man.jpg.jpeg

Niklas Olsson

PT

Jag erbjuder behandlingar precis som du vill ha det. Vi fokuserar på massage, kombinerat med stretching och rörelse.

Ida Bosson

PT

ida@wesigtuna.se
”Helhet och hållbarhet genomsyrar allt jag gör, både fysiskt och mentalt. För mig är träning så mycket mer än att bara bygga muskler och känna blodsmak i munnen, det är ”plushälsa”. Som PT har jag ett coachande förhållningsätt där jag peppar när det tar emot, bromsar när det går för fort fram och utmanar när det blir för lätt. Jag anpassar träningen efter dina mål, oavsett om det är att springa maraton, slå längre i golf eller att orka mer i vardagen.”

Behandlingar

johan_simonsson-portrattbild.jpg

Johan Simonsson

Idrottsfysiolog och testledare WE Testcenter

johan@wesigtuna.se 070-638 14 94
Jag är en utbildad idrottsfysiolog och arbetar med rehabilitering av skador, skadeförebyggande träning samt med personlig träning för att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om kroppslig balans, kondition eller muskelbygge.
Jag driver även WE testcenter där du kan göra olika styrke- och konditionstester för att få kvitto på din fysiska status och därefter träningsupplägg anpassade efter ditt nuläge och dina målsättningar.
Välkommen!
josefine.jpg

Josefine Jansson

Kiropraktor

josefine@wesigtuna.se 070-942 73 33
Yrket som kiropraktor är fantastiskt. Att ha ett ansvar gentemot mina patienter och med mina kunskaper kunna hjälpa dem från smärta och stelhet i kroppen ger mig oerhört mycket som terapeut. Det är en härlig känsla att vara en del av WEs team i en underbar miljö.
np_person_man.jpg.jpeg

Niklas Olsson

Massageterapeut

Jag erbjuder behandlingar precis som du vill ha det. Vi fokuserar på massage, kombinerat med stretching och rörelse.