Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail.

  Vi svarar dig så snart vi kan.

  Personlig träning

  WE har ett härligt team med personliga tränare som är otroligt kompetenta och som tillsammans har en bredd av kunskap och erfarenhet som gör att vi kan hjälpa dig att förändra din träning från hur den ser ut idag till vad du vill att det ska vara.

  Våra personliga tränare ger dig rätt förutsättningar för att du ska lyckas bättre med din träning och nå dina mål på sikt oavsett om det handlar om att förbättra kondition, stärka rörligheten, bygga muskler eller att gå ner i vikt och leva mer hälsosamt.

  Du kan ta kontakt direkt den PT som du vill träffa eller prata med vår personal i receptionen så får du mer information och hjälp.

   

  Avbokningsregler för bokade PT-timmar.
  Ska ske direkt till den personliga tränaren som är bokad och detta ska göras minst 24 timmar innan avtalad tid annars debiteras hela kostanden.

  Våra PT

  Idrott, träning och en hälsosam livsstil som alltid har varit väldigt viktigt för mig. I tonåren tränade och tävlade jag i tennis. En sport som jag älskar.

  Utöver det har jag hållit på med styrketräning från och till under hela mitt liv.
  Min hälsa är på topp, och jag är övertygad om att en sund livsstil med regelbunden träning, bra kost och bra sovrutiner hänger starkt ihop med hur vi mår. Jag brinner för träning och hälsa och kommer glädjas väldigt mycket med varje person som jag kan hjälpa till en mer hälsosam livsstil och jag kommer att göra allt för att mina pt-klienter ska lyckas med sina mål.

  Träning för mig ska vara kul, utmanande, varierande, målinriktat och svettigt. Hör gärna av dig så kör vi tillsammans!
  Helhet och hållbarhet genomsyrar allt jag gör, både fysiskt och mentalt. För mig är träning så mycket mer än att bara bygga muskler och känna blodsmak i munnen, det är ”plushälsa”. Som PT har jag ett coachande förhållningsätt där jag peppar när det tar emot, bromsar när det går för fort fram och utmanar när det blir för lätt. Jag anpassar träningen efter dina mål, oavsett om det är att springa maraton, slå längre i golf eller att orka mer i vardagen.
  Jag är utbildad CrossFit lev 1, Eleiko Strenght Coach Lev 1 och har 25 års erfarenhet från gymbranschen.
  Träning ska vara rolig, inspirerande och ge resultat. Personligen har jag en förkärlek till skivstångsträning.
  Jag är drivande och peppande och brinner för det jag gör. Oavsett vad just ditt mål är så kommer jag göra mitt bästa för att just DU ska lyckas.
  My career in the health& fitness started after a personal weight loss of 50 kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication and hard work. Today I can´t imagine a life without physical acivity because I know and feel the diffrence it makes. My favorite types of traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuildning, CrossFit, HIIT, circuit training, calisthenics and boxing. I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer, Group Class Instructor for WE Cirkel&amp, WE HIIT.
  Mina ledord som PT är rörelsekvalite och rörelseglädje. Det är detaljerna i vårt rörelsemönster som avslöjar våra svagheter och noggrannhet lönar sig. Detaljerna ska sitta perfekt innan jag tar mina klienter vidare till nästa nivå. Jag vill att alla ska längta till träningen och uppleva rörelse so något lustfyllt, och lägger därför mycket engagemang på att anpassa träningsupplägget till mina klienters behov och förutsättningar. Jag har en bakgrund som professionell golfspelare. Är du intresserad av att bli en bättre golfspelare i gymmet - hör av dig till mig!
  Jag är en utbildad idrottsfysiolog och arbetar med rehabilitering av skador, skadeförebyggande träning samt med personlig träning för att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om kroppslig balans, kondition eller muskelbygge.
  Jag driver även WE testcenter där du kan göra olika styrke- och konditionstester för att få kvitto på din fysiska status och därefter träningsupplägg anpassade efter ditt nuläge och dina målsättningar.
  Träning är bra i både glädje och motgång, det gäller bara att hitta det som
  passar just dig, här, nu och framåt. Jag har varit aktiv i hela mitt liv, spelat
  fotboll, handboll, tävlat i längdskidåkning m m.
  Jag är bred i min kunskap samtidigt som jag är nyfiken på att lära mig mer,
  tränar du med mig, kommer vi att lära oss mer tillsammans och dessutom ha
  roligt längs vägen.
  Som person är jag positiv, målmedveten och nyfiken, det speglar av sig i mitt
  jobb som personlig tränare, jag är genuint intresserad av att hjälpa dig hitta
  din träningsglädje och bygga på dina styrkor och förbättra dina svagheter.
  För mig är träning glädje, utmaning, tävling och det utgör balansen jag
  behöver i livet.
  Med en bakgrund inom idrott så var intresset för prestation det som drev mig in i yrket. Jag vill hjälpa människor att vilja prestera för att förbättra sin vardag vare sig det är för elitidrott , familj, äventyr eller karriär. Jag vill hjälpa dig att hitta just din väg till dina mål.

  Mitt mål är att träning ska vara rolig och effektiv och jag arbetar mycket med skivstänger, kettlebells, TRX, bollar och gummiband. Allt från enklare till mer avancerade övningar.