Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail.

  Vi svarar dig så snart vi kan.

  Inloggning och bokning

  Första gången du bokar ett träningspass via vår hemsida kommer du att efterfrågas e-postadress och lösenord. E-postadressen är den som du registrerade hos WE när du blev medlem, lösenordet är dina sex första siffror i ditt personnummer.

  Efter din första inloggning kan du om du vill ändra e-postadress och lösenord genom att följa instruktionerna som inloggad.

  Bokningsregler

  Som ett led i att förbättra bokningsupplevelsen ytterligare för alla medlemmar gäller nya bokningsregler för gruppträningsklasser, inklusive Crossfit och Yoga. Ändringarna gäller från 17 november 2020.
  • Numera är bokningstiden 30 dagar fram i tiden.
  • CROSSFIT Guld medlemmar kan boka 6 Yoga klasser och 5 Crossfit pass och UTÖVER dessa har du även tillgång till 8 gruppträningspass.
  • YOGA Guld medlemmar kan boka 6 Yoga klasser och UTÖVER dessa har du även tillgång till 8 gruppträningspass.
  • WE GULD medlemmar kan numera boka 8 gruppträningspass.
  • I övrigt kan du gå på hur många gruppträningspass som du vill med en dropin biljett som du får i receptionen, kan ej bokas på annat sätt.
  • AVBOKNING måste ske senast 2 timmar innan passet börjar för att platsen inte ska låsas, är du inte på plats senast 5 min innan passet börjar blir du avbokad som NOSHOW och platsen går över som dropin eller reserv till annan medlem. Avbokning görs i appen eller på hemsidan eller via receptionen.
  • Vid 3 NOSHOWs inom 14 dagar så blir du spärrad för att kunna boka ytterligare träningspass i 14 dagar, så vet du att du inte kan komma till bokat gruppträningspass, se till att avboka dig i tid.

  Vi är övertygade att denna ändring gör att fler kommer att kunna gå på de pass dem önskar utan att behöva vänta på plats och hoppas få vara  med. Samt ber vi dig att du respekterar de platser för gruppträningspass som du bokar och får samt avbokar dig i tid om du inte kan vara med på passet.

  Viktigt att tänka på inför träningspass

  • Kom i tid till ditt bokade pass.
  • Checka in med ditt medlemsarmband via läsaren vid dörren eller i receptionen, detta för att du ska bli registrerad i bokningssystemet  och inte missar din bokade plats, samt för att vi ska kunna se att du har kommit.

   

  Platsbokning för gymmet

  Den 2 november inför WE platsbokning ÄVEN för att träna i vårt gym. (dvs inte bara för att vara med på gruppträning). Du bokar ditt träningspass i appen, precis som du gör om du går på ett gruppträning.

  Nytt från 2 november – WE inför platsbokning ÄVEN för att träna i vårt gym. (dvs inte bara för att vara med på gruppträning). Du bokar ditt träningspass i appen, precis som du gör om du går på ett gruppträning.

  Allmän information:• Träning på gym kan bokas sju dagar före (samma regler som för gruppträning, alltså max sex pass bokade under sju dagar framåt). För bokning av CF Open Gym på Arlandastad, så gäller samma bokningsregler som för Crossfit.

  • Det innebär att vi kommer att begränsa antalet personer som besöker våra gym varje timme enligt nedan:
   Sigtuna i gymmet, maximalt 20personer samtidigt
   Stadsängarna i gymmet, maximalt 12 personer samtidigt
   Arlandastad i gymmet, maximalt 10 personer samtidigt
   CF Open Crossfit Arlandastad, maximalt 10 personer samtidigt

  • Du kommer därmed att vara tvungen att boka en tid för att kunna besöka vårt gym, även om du inte ska vara med på ett pass.

  Detta gäller tillsvidare om inte FHM ändrar sina riktlinjer.

  APP - WE Träning och Hälsa

  I appen WE Träning och Hälsa kan du se över ditt medlemskap och boka in dig på pass hos WEs alla anläggningar. WE Träning och Hälsa hittar du i App Store och Google Play.

  Länk till App Store

  Länk till Google Play