Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail.

Vi svarar dig så snart vi kan.

Medlemskap hos WE Sigtuna

På WE Sigtuna erbjuder vi idag egentligen ETT medlemskap som finns i lite olika varianter – WE GULD.

I ditt medlemskap ingår en träningsupplevelse i toppklass – med full access till våra toppmoderna gym med de senaste maskinerna. Du får du ett personligt medlemsarmband som låser skåpen i omklädningsrummen samt ger access in på gymmet under obemannade tider.  För att få access till Crossfit på Arlandastad så behöver du dock ett separat medlemskap.

Du kan alltid koppla av med gott kaffe eller te i vår fina lounge, använda vårt schampo, balsam och andra hårprodukter i våra lyxiga omklädningsrum samt har gratis tillgång till vår barnpassning WEME.

Det ingår dessutom en rad olika förmåner från våra hyresgäster och underleverantörer i Knivsta, Sigtuna och Arlanda stad, se mer info under rubriken BEHANDLINGAR på respektive anläggning.

 

WE GULD finns i fyra olika varianter. Här nedan finner du de olika alternativen:

WE GULD ÅRSBASIS 12 MÅN

WE GULD ÅRSBASIS 12 MÅN är vårt vanligaste medlemskap. Som guldmedlem kan du träna på gymmet i alla våra anläggningar (för närvarande i Sigtuna, Knivsta och Arlandastad).
Vi erbjuder generösa öppettider, vanligtvis mellan 05-24 (med mindre lokala avvikelser).

Om du är SENIOR eller STUDENT eller om du kan begränsa din träning till att alltid checka in på WE före 15.30 på vardagar och när du vill under helgerna – så får du en rabatt på medlemskapet.

 

ALT 1:
Ordinarie pris: 695 kr per månad.


ALT 2:

Med rabatt för STUDENT eller SENIOR eller DAGKORT:
556 kr per månad.

WE GULD LÖPANDE PER MÅNAD

WE GULD LÖPANDE PER MÅNAD är medlemskapet som passar bäst när du inte vet hur länge du vill vara medlem, eller vill ha flexibiliteten att frysa ditt medlemskap när du vill.

Med detta medlemskap kan du träna på gymmet i alla våra anläggningar (för närvarande i Sigtuna, Knivsta och Arlandastad).
Vi erbjuder generösa öppettider, vanligtvis mellan 05-24 (med mindre lokala avvikelser).

Om du är SENIOR eller STUDENT eller om du kan begränsa din träning till att alltid checka in på WE före 15.30 på vardagar och när du vill under helgerna – så får du en rabatt på medlemskapet.

ALT 1:
Ordinarie pris: 895 kr per månad.


ALT 2:

Med rabatt för STUDENT eller SENIOR eller DAGKORT:
716 kr per månad.

 

Övriga medlemskap samt prisinformation

  • Du kan bara utnyttja en rabatt, dvs antingen rabatt för student ELLER pensionär ELLER dagkort.
  • I alla medlemskap ingår det dessutom en rad olika förmåner från våra underleverantörer, se mer info under rubriken BEHANDLINGAR eller i den länk längst ner på sidan som summerar våra medlemskap.
  • Ungdomar får bli medlem på WE från det att hen har fyllt 11 år. Fram tills hen är 14 år måste hen träna tillsammans med en myndig person, om du inte besöker någon av våra ungdomsklasser – då får hen  träna själv.
  • Från det år du fyller 15 (dvs för år 2020, födda 2005), så får du träna själv utan en myndig person.
  • Är du över 80 år och vill bli medlem, då reduceras kostnaden på ditt medlemskort (dagkort) med 50% på ordinarie pris.
  • Är du över 90 år så tränar du gratis på WE
  • Gästkort som gäller i 30 dagar kostar 995 kronor.
  • Drop in, engångsträning: 200 kronor. Silvermedlemmar på WE Knivsta eller WE Arlandastad betalar 100 kr.
  • Familjemedlem: När en fjärde person i hushållet, skriven på samma adress, blir medlem så reduceras kostnaden för medlemskap nummer fyra och uppåt med 50% på ordinarie pris på WE Guld medlemskap. Gäller ej på Gästkort.
  • Vid tecknande av alla medlemskap utgår en administrativ avgift på 250 kr som dras vid första autogirering (gäller ej gästkort).

 

Ladda ner prislistan för mer information om våra medlemskap <<klicka här>>