Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail.

  Vi svarar dig så snart vi kan.

  WE Naprapati

  WE Naprapati samarbetar med Muskelcentrum, en Naprapat- & idrottsklinik med kliniker även i Uppsala, Gävle och Knivsta.

  Har du ont eller upplever att du har en nedsatt funktion i rörelse- och stödjeorganen kan du på WE Naprapati få professionell behandling. En naprapat förebygger, behandlar och rehabiliterar både akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten det vill säga besvär med muskler, leder och/eller skelett.

  Naprapater är specialiserade på olika former av belastningsskador såsom arbetsrelaterade och stressrelaterade besvär samt idrottsskador. De arbetar dagligen med idrottsmedicin och idrottsskador och vet vad som krävs för att få dig smärtfri.

  Exempel på behandlingsmetoder som används inom naprapati är massage, akupunktur, mobilisering, manipulation, töj, långvågsbehandling och tens.

  Priser
  Naprapat nybesök, 45 minuter: 695:-
  Naprapat återbesök, 45 minuter: 695:-

  WEs medlemmar har 15% rabatt på ordinarie pris.

  img_1999-2.jpg

  Christian Bure

  Leg. Naprapat

  christian@muskelcentrum.se 08-755 52 33
  Jag är legitimerad naprapat med drygt tio års arbetserfarenhet från olika kliniker i olika städer. Mig träffar du på WE Sigtuna.
  oskar-widlund.jpg

  Oskar Widlund

  Naprapat

  oskar@muskelcentrum.se 08-755 52 33
  Med dina behov i fokus utgår jag från att tillsammans med dig utveckla en behandlingsstrategi i enlighet med vilka resultat du önskar,
  oavsett om det är kopplat till prestation eller handlar om att få en smärtfri vardag. Om smärta är en orsak till besöket, ska du efter besöket hos mig ha fått kunskap om varför du har ont, vad vi ska göra åt det för stunden samt vilka verktyg du behöver för att själv kunna förebygga besvären framgent.
  Min bakgrund inom ishockey och fotboll har lett till ett stort intresse för idrottsmedicin, där jag inom ishockeyn har arbetat kliniskt under det senaste året.