Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

Träning på WE Sigtuna

På WE vill vi att alla ska känna sig välkomna att träna oavsett vem du är, vad du tränar eller hur du tränar. Därför har vi ett gruppträningsutbud som passar alla åldrar och nivåer. Är du ute efter ett individanpassat träningsupplägg för just dig har vi personliga tränare som kan hjälpa dig att uppnå dina målsättningar. Skulle du råka ut för en skada har vi, förutom personliga tränare, även kiropraktor och massageterapeuter som i samråd med dig kan utforma rehabiliteringsträning.

Gruppträning

Med ett varierat utbud av egna och externa konceptuella klasser vågar vi lova att vi erbjuder något för alla. Vi utvärderar kontinuerligt vårt utbud och är lyhörda när det kommer till vad våra medlemmar vill ha.

WE Cykel 30/45/55

Ett pass med fokus på kondition och uthållighet till peppande musik. Svettigt och energigivande cykelpass med varierande intensitet och passupplägg.

WE HIIT 45

HIIT (högintensiv intervallträning) är en snabb, enkel, effektiv och stenhård träningsform som förbättrar syreupptagningsförmågan, konditionen och fettförbränningen.

WE Circle 45/55

En intervallklass i grupp med olika stationsövningar som utvecklar rörlighet, balans, styrka samt kondition. Ett riktigt svettigt, jobbigt och roligt pass!

WE Power 45

Ett pass där kroppen används som den helhet den är. Här varvas styrka och stabilitetsövningar för hela kroppen som toppas med konditionsmoment och avslutas med härliga rörlighetsövningar. Redskap som hantlar, viktplattor, stepbräda samt matta används varierat.

WE Box 55

En klass som lär ut slag och lättare sparktekniker. Ett svettigt, tufft och riktigt roligt pass med garanterat utlopp för inre frustration!

WE Strong 45/55

En intervallklass i grupp med olika stationsövningar. Här utelämnar vi pulshöjningar och fokuserar på styrka och stabilitet. Get Strong!

Jumping 45

Jumping är en rolig träningsform som utförs på specialutvecklade studsmattor till medryckande musik. En kombination av snabba och långsamma hopp, variationer av aerobiska steg, dynamiska spurter och inslag av styrkeövningar samt stretch.

BODYPUMP™ 60

Les Mills BODYPUMP™ är styrketräning där du använder viktplattor och skivstång till musik. Ett förkoreograferat koncept som finns över hela världen.

Easyline 45

Cirkelträning som utförs på maskiner med mellanstationer. Här tränas balans, smidighet och styrka. Inga krångliga inställningar utan ett enkelt och effektivt pass för alla.

WE Core 30

Ett pass med fokus på att stabilisera och stärka hela bålen, det vill säga både mage, höfter, säte och rygg.

Soma Move 45

En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Här används kroppen som motstånd och underlaget som redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där både styrka, kondition, rörlighet, stabilitet samt balans tränas.

Yoga 55/75

YinYangYoga – Yin står för mjukhet, svalka, lugn och den kvinnliga energin. Här stannar vi i varje position mellan 1 och 3 minuter. Fokus ligger på att stretcha bindväven genom avslappning. Yang står för den manliga energin och där ligger fokus på att aktivera musklerna i flödande rörelser såsom bl.a. solhälsningar. Passet avslutas med 5-10 minuter Savasana (avslappning).

VinyasaYoga – En fysiskt utmanande klass som präglas av dynamiska och lekfulla serier av positioner som länkas samman med andning. De enskilda positionerna är viktiga och ofta får teknik, placering och styrka fokus på klassen. Även övergången från en position till nästa anses viktiga.

Zumba 50/55

En het dansklass som karaktäriseras av latinamerikanska rytmer och rörelseglädje. Enkel och rolig koreografi som gör att passet passar alla.

WE Dance 55

En rolig och energifylld dansklass. Kondition och koordinationsträning där danssteg sätts ihop till en härlig koreografi. Come and have fun!

WE Mamma Barn 45

WE Mamma Barn är en klass som riktar sig till mammor och barn tillsammans. Du är välkommen att ta med ditt barn som är i åldern 12 veckor till 12 månader.

Seniorklasser 45/55

Senior Easyline – Ett cirkelpass som utförs på maskiner med mellanstationer vilka tränar balans, smidighet och styrka. Ett lite mjukare pass till härlig musik med lägre volym. Inga krångliga inställningar utan ett enkelt och effektivt pass för alla.

Senior Styrkegympa – Här blandar man pulshöjande steg med styrke- samt rörlighetsövningar. Ett roligt och energigvande seniorpass.

Senior Circle – Ett cirkelpass där övningarna är anpassade för seniorer. Fokus ligger på både styrka, kondition, stabilitet och balans.

Senior Circle Gym – Ett cirkelpass i gymmet där övningarna är anpassade för seniorer. Fokus ligger på både styrka, kondition, stabilitet och balans.

Senior Yoga – En yogaklass med mycket inspiration från Hathayoga, den mest kända formen av yoga. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar, övningar för balans samt stretch för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande och inre balans.

WE Ungdom 11-15 år

WE Ungdom Circle 45 – Cirkelträning som varvas med att utövas i både gym och gruppträningssal. Här jobbar vi med både styrka, kondition, stabilitet och balansmoment anpassade för ungdomar.

WE Ungdom Jumping 45 – Jumping är en rolig träningsform som utförs på specialutvecklade studsmattor till medryckande musik. En kombination av snabba och långsamma hopp, variationer av aerobiska steg, dynamiska spurter och inslag av styrkeövningar samt stretch.

Personlig träning

Det är inte alltid självklart att veta vad eller hur man bör träna för att uppnå uppsatta mål eller önskat resultat. På WE har vi personliga tränare som brinner för att vägleda dig i din träning och hjälpa dig att nå dit du vill.

WEs Personliga tränare

tessantest.jpg

Tessan Johansson

PT och instruktör

tessan@wesigtuna.se 070-768 06 88
Jag älskar känslan träning ger mig.
Att jobba som PT är ett uppdrag jag tar mig an med äkta engagemang. Alla klienter har unika förutsättningar och min drivkraft ligger i att assistera dem att nå sina individuella mål på deras villkor.

Det är en fantastisk förmån att få jobba på WE, där fokus inte enbart ligger på fysisk träning utan där stor hänsyn också tas till att vi ibland behöver stanna upp och bara vara. Att umgås och landa helt enkelt.
b2b57f95-cd6d-4e73-b94a-334c52f0505e.jpeg

Anton Roberte

PT och instruktör

anton@wesigtuna.se 072-324 40 51
My career in the health & fitness started after a personal weight loss of 50kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication & hard work. Today I can't imagine a life without physical activity because I know and feel the difference it makes. My favorite types of training are traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuilding, cross-fit, HIIT, circuit training, calisthenics & boxing.
I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer & Group Class Instructor for WE Cirkel & WE HIIT.
88f79ef9-c8b6-42c3-8412-71d69ac0f3b6.jpeg

Pia Josefsson

PT och instruktör

pia@wesigtuna.se 073-322 62 62
Mina ledord som personlig tränare är rörelsekvalitet och rörelseglädje. Det är detaljerna i vårt rörelsemönster som avslöjar våra svagheter, och noggrannhet lönar sig. Detaljerna ska sitta perfekt innan jag tar mina klienter vidare till nästa nivå!
Jag älskar verkligen att röra på mig och jag hoppas att den känslan smittar av sig på mina klienter. Jag vill att alla ska längta till träningen och uppleva rörelse som något lustfyllt. Vi gillar alla olika upplägg och jag lägger mycket engagemang på att anpassa träningsupplägget till mina klienters behov och förutsättningar. Jag gör gärna korta, tidseffektiva pass och uteträningspass för att nämna några exempel. Allt för att mina klienter ska lyckas nå sina mål och finna en självklar plats för fysträning i vardagslivet.
Jag har en bakgrund som professionell golfspelare. Är du intresserad av att bli en bättre golfspelare i gymmet – hör av dig!
fca764e4-2dc3-42ae-b169-b2de86ead4cd.jpeg

Christian Blixt

PT

christian@wesigtuna.se 073-5118963
Med en bakgrund inom idrotten så var intresset för prestation det som drev mig in i yrket. Genom erfarenhet har innebörden av prestation förändrats. Jag vill hjälpa människor att vilja prestera för att förbättra sin vardag vare sig det är för elitidrott , familj, äventyr eller karriär. Jag vill hjälpa dig att hitta just din väg till dina mål.

Jag vill att träning ska vara rolig och effektiv och jag arbetar mycket med skivstänger, kettelbells, TRX, bollar och gummiband. Allt från enklare till mer avancerade övningar.

Rehabträning

Om du råkar ut för en skada som gör att din träning behöver anpassas har vi både personliga tränare, kiropraktor, massageterapeuter och annan kunnig personal som tillsammans med dig ser över din situation och därefter ger råd kring hur du kan träna för optimal rehabilitering och återgång.

Styrketräning

Styrketräning är ett brett begrepp av träning som du kan genomföra både enskilt och i grupp. Vi hjälper dig gärna att lägga upp individanpassad träning för just dig. I vårt välutrustade gym har du tillgång till såväl maskiner som fria vikter, kettlebells och skivstänger. Föredrar du styrketräning i grupp har vi gruppträningspass som är uppbyggda för att stärka dig såväl fysiskt som mentalt.